CHEF KUHA

JESENSKI FAST FOOD: Pohani hot dog

 Damira Kalajžić
Matej Pačar, chef Terminala F, odao nam je recepte s novog menija popularnog splitskog restorana!

Trebat će vam:

8 hrenovki
300 g američkog tosta (velike kriške tosta)
150 g tost šunke
150 g tanko narezanog topivog
sira
2 jaja
200 g krušnih mrvica
100 g brašna
2 žlice sezamovih sjemenki
ulje

Damira Kalajžić

Hrenovke skuhajte. Kriškama tosta odrežite koricu pa ga nježno stanjite, odnosno razvaljajte valjkom za tijesto. Na svaki komad tosta stavite krišku šunke, krišku sira pa hrenovke i omotajte ih. Dobivene valjčiće stavite najprije u brašno, potom u jaja i krušne mrvice pa ih pržite na umjerenoj temperaturi u dubokom ulju dok ne dobiju zlatnožutu boju. Poslužite ih s raznim umacima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 17:00