Juha od losos pastrve

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 45 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 losos pastrva veičine od kilogram do kilogram i pol
  • 250 g zelenih njoka ili zelene tjestenine punjene skutom
  • 1 veći luk
  • 1 veća mrkva
  • 3 lista lovora

Priprema

1. korak

Od glave, kostiju, luka, mrkve i lovora skuha se temeljac. U procijeđenom temeljcu skuha se tjestenina. Istovremeno se komadići mesa ribe preprže na vrućoj tavi vrlo kratko, tako da dijelovi mesa ostanu ružičasti. Meso se uspe u juhu kad se već skine sa štednjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
15. travanj 2025 12:09