![Marks&Spencer Belgian Milk, Dark & White Chocolate Luxury Biscuits](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/01/11/k_36021760_640.jpg)
Trebat će vam:
• 170 g cjelovitog brašna
• 80 g kokosovog šećera
• 1 žličica sode bikarbone
• 1/2 žličice soli
• 2 jaja
• 1/2 žličice ekstrakta vanilije
• 30 g prženih oguljenih badema
• 30 g oguljenih nesoljenih pistacija
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/15/10/ecsImgkeksici-s-bademima-i-pistacijama-7742304477833178680.jpg)
Zagrijte pećnicu na 180 °C. Pleh obložite papirom za pečenje. U jednoj zdjeli pomiješajte brašno, kokosov šećer, sodu bikarbonu i sol. U drugoj mikserom izmiksajte jaja dok ne postanu pjenasta. Ulijte ekstrakt vanilije. Mokre sastojke dodajte u suhe i mijesite rukama dok ne dobijete ljepljivo tijesto. Dodajte bademe i pistacije. Ruke namočite vodom, pa od tijesta radite kobasice. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite na njega kobasice i pecite otprilike 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se ohladi otko pet minuta (pećnicu ostavite uključenu). Kobasice režite vrlo oštrim nožem na kriške koje ponovno stavite na papir za pečenje i pecite dvadesetak minuta. Ohladite na rešetki.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....