RIBLJI SPECIJALITET

Klasik koji volimo: Šaran iz tave s kukuruznim brašnom i crvenom paprikom

 Zi3000
Šaran iz tave najbolje se slaže s klasičnom krumpir salatom, a dodati mu možete i kakav dobar umak na bazi vrhnja

Trebat će vam:

1 kg odrezaka od šarana
5 žlica kukuruznog brašna
1 žlica crvene paprike
sol i papar

Priprema:

U velikoj posudi pomiješajte kukuruzno brašno, sol, papar i crvenu papriku. Odreske šarana uvaljajte u dobivenu mješavinu pa ih pržite na dobro zagrijanom ulju na srednjoj vatri. Pripazite, zbog debljine odrezaka šarana treba peći nešto dulje. Tako pečenog šarana poslužite uz krumpir salatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 13:57