
Ovog tjedna kuhamo poznata jela na malo drugačiji način pa tako u ponedjeljak radimo kremastu rižu s piletinom, nastavljamo sa zapečenim mesnim okruglicama, a u srijedu radimo bogat i gust povrtni curry, koji je toliko dobar da vam meso uopće neće trebati. Ovog tjedna na meniju je i viralni hit, salata s hrskavim krumpirićima, a zatim radimo i burgere od lososa, bogatu paštu s rajčicom i maslinama te umak od šampinjona s junetinom.
PONEDJELJAK
Osim klasičnog rižota, pripremiti možete ovu kremastu rižu pa je poslužiti uz pečenu piletinu. Ovo je svakako jedno od onih jela koja uvijek brzinski nestaju sa stola.
UTORAK
Osim klasično kuhanih okruglica u umaku, zašto ovog puta ne biste napravili zapečene? Tako slasne i s otopljenim sirom na vrhu, najbolje će se složiti uz pire krumpir.
SRIJEDA
Kada pripremite ovo bogato, gusto jelo, nećete ni pomisliti na dodatak mesa, jer odlično je upravo takvo kakvo je. Dodatan plus je i to što je brzo gotovo.
ČETVRTAK
Ovako pripremljeni krumpiri su viralni hit i, kada smo ovu salatu isprobali, postalo nam je jasno i zašto. Odlični su, posebice u kombinaciji s kremastim umakom, jajima i lukom.
SALATA S HRSKAVIM KRUMPIRIĆIMA
PETAK
Što kažete na dobar riblji burger? Ovaj od lososa nije previše kompliciran, a svima će se svidjeti.
SUBOTA
Konzerva pelata, šaka maslina i još poneki sastojak bit će vam dovoljni da napravite ovu slasnu tjesteninu.
NEDJELJA
Fini umak od šampinjona s junetinom i krastavcima najbolje se slaže sa širokim rezancima, pire krumpirom, ali odličan dodatak bit će i riža, pa čak i palenta...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....