
Trebat će vam:
4 dunje 500 g mljevene janjetine ili junetine 1 luk 2 žlice krušnih mrvica 2-3 češnja češnjaka 1 žlica svježeg korijandra pola žlice peršinova lista 1 žličica mljevene paprike sol papar 1 jaje |

Dunje prepolovite, izdubite im unutrašnjost, ogulite ih i stavite u posudu s vodom i limunovim sokom da ne potamne. Luk kratko popržite pa ga stavite u posudu s mesom i svim ostalim navedenim sastojcima. Napunite dunje pripremljenom smjesom. Stavite ih u posudu za pečenje, pokapajte maslinovim uljem i ulijte malo vode. Poklopite posudu i pecite dunje na 180 stupnjeva oko pola sata, a na kraju otklopite i zapecite ih. Poslužite na lisnatoj salati uz mješavinu čvrstog jogurta i vrhnja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....