
Tijesto:
150 glatkog brašna 100 g oštrog brašna 1 jaje 1 žlica kiselog vrhnja pola žličice soli |
Nadjev:
250 g sira ricotte ili svježeg kravljeg sira 1-2 žlice kiselog vrhnja 150 g gorgonzole 1 šalica nasjeckane oguljene dunje 1/2 šalice pečene bundeve sol papar 1 jaje |

Zamijesite tijesto pa ga stavite u hladnjak na barem dva sata. Za nadjev pomiješajte sir, vrhnje, jaje, pola šalice dunja, pečenu bundevu, sol i papar. Razvaljate tijesto, stavite u željeni oblik za pečenje, s tim da su stranice tijesta povišene. Izlijte nadjev, ravnomjerno ga rasporedite uz pomoć žlice pa rasporedite i ostatak dunje i natrganu gorgonzolu. Pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....