LAGANI LJETNI RUČAK

Kupus i breskve su dobar par, dodajte im feta sir, rajčice, slanutak i mentu i napravite salatu

 Marko Miscevic/Cropix
Naša Slavica Šagolj napravila je ljetnu salatu od naizgled nespojivih sastojaka koji ovdje sjajno funkcioniraju

Trebat će vam:

manja glavica crvenog kupusa

500 g breskvi

100 g feta sira

šaka svježe mente

150 g rajčice

2 krastavca

150 g slanutka

parmezan

maslinovo ulje

sol i papar

aceto balsamico krema

Priprema:

Prije posluživanja sve sastojke narežite. Kupus naribajte na ribež. Breskve narežite na kriške, rajčicu na četvrtine, a krastavac na kolutove. Na dno posude stavite kupus i slanutak te zatim dodajte sve ostalo povrće. Na kraju posložite breskve i parmezan te začinite solju i maslinovim uljem. Na kraju dodajte nekoliko kapi aceto balsamico kreme i oprane listiće mente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 14:48