Lonac od bijelog graha i kobasica

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 8 većih kobasica
  • 3 konzerve bijelog graha
  • 1 čajna žličica smeđeg šećera
  • 1 čajna žličica senfa
  • maslinovo ulje
  • 100 g graška

Priprema

1. korak

Na malo maslinova ulja popržite kobasice na 10 minuta. Dodajte umak od rajčice, bijeli grah, grašak, malo smeđeg šećera i senf. Te prokuhajte nekih 10 minuta. Poslužite uz kuhani krumpir ili rižu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
28. travanj 2025 09:38