Marinirani bakalar

 Neja Markičević / HANZA MEDIA

1 svježi bakalar
2 lovorova lista
maslinovo ulje
sok 1 limuna
papar
sol
malo vode

Od bakalara izvucite filete i prelijte ih mješavinom maslinova ulja, limunova soka, soli, papra, malo vode i lovorova lista. Ostavite ga tako da se marinira 4 sata u hladnjaku. Poslužite s prilogom po želji, a ako želite slijediti chefa Zembu, učinit ćete to na posteljici od potočarke s emulzijom od zelene dimljene rajčice i crnog češnjaka te dehidriranim maslinovim uljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
17. travanj 2025 14:10