Meso marinirano u đumbirovu soku

Težina pripreme: lagano

Vrijeme pripreme: 35 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 800 g piletine (ali može i pureći ili svinski file)
  • 10 cm đumbira
  • šprica i igla (kupiti u apoteci)

Priprema

1. korak

Đumbir naribati na najsitniji ribež i procjeditit na žičano cjedilo. Dobivenim sokom marinirati izvana, a špricom injektirati sok u sredinu odreska.

2. korak

Peći na laganoj vatri na malo masnoće.

Ne, ovo nije operacija, ovo je mariniranje đumbirovim sokom koje nam je pokazao Mislav Božić iz Hotela Ville Magdalene na Tjednu dobre hrane u prosincu 2013.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
07. travanj 2025 23:23