Mlinci s jetricama

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 35 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 500 g pačjih jetrica
  • 100 g poriluka
  • 50 g luka šarlot
  • 100 g vrganja
  • 500 g mlinaca
  • vino
  • začini

Priprema

1. korak

Na sitno sjeckani i lagano dinstani šarlot i poriluk stavimo isjeckana jetrica. Dodamo usitnjene vrganje i dinstamo dok jetrica ne omekšaju. Lagano zalijevamo s vinom. Posebno skuhamo mlince te ih pomiješamo s dinstanim jetricama i poslužimo.

Recept restauranta Majsecov mlin, Donja Stubica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
01. svibanj 2025 05:23