![36249733](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/16/k_36249733_640.png)
Imamo pet prijedloga koja biste mogli s guštom skuhati, a zatim pojesti i zaliti čašom vina po izboru. Započnite kremastom juhom od buče, nastavite omiljenim grahom, punjenim paprikama, malo drugačijom tjesteninom ili varivom od kojeg će cijeli vaš stan ili kuća zamirišati po dimljenom mesu.
Juha od tikve, krumpira i jabuke
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/13/12/juha.jpg)
Grah s češnjovkama
![Zagreb, 110517.
Svaki dan u 10,30 sati svi zaposlenici restorana Vinodol zajedno marendaju.
Na fotografiji: chef Marijo Cepek posluzuje grah.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/22/10/vinodol_marenda5-110517.jpg)
Pierogi s nadjevom od kupusa
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/2/16/iStock-507719972.jpg)
Punjene paprike
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/6/26/9/okrugljak3.jpg)
Varivo od poriluka sa suhim rebarcima
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/2/16/Varivo od poriluka sa suhim rebarcima.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....