
Trebat će vam:
1 kg neretvanskih (tigrastih) kozica 1 kacijola (zaimača) šalše od poma 0,5 dcl maslinova ulja 1 jušna žlica maslaca 1 dcl prošeka 2 dcl suhog bijelog vina 1 kavena žličica dalmatinske kvasine 1 čili papričica 1 jušna žlica pudera od sušenih (dehidriranih) glava i ljuske s repova kozica |

Priprema:
Kratko popecite očišćeno meso iz repova kozica na tavi u malo maslinova ulja i maslaca pa dodajte puder od sušenih glava i ljuska s repova kozica. Zalijte bijelim vinom i prošekom, dokapajte malo kvasine, dodajte sitno narezanu malu čili papriku te šalšu od poma. Sve pomiješajte pa držite na srednje jakoj vatri dok alkohol ne ishlapi. Najbolje prija uz domaće njoke ili uz njoke kojima ste dodali crnilo sipe.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....