PET RECEPATA

NAJPOZNATIJI JE BOLONJEZ, ALI NIJE JEDINI KOJI TREBATE NAPRAVITI: Svi ragui koje biste trebali poslužiti na svom stolu!

 Getty Images/iStockphoto
Umaci koje obožavamo!

Najpoznatiji ragu je bolonjez, ali nije jedini koji svakako trebate napraviti! Imamo pet provjerenih recepata!

Ragu bolonjez

Spaghetti bolognese dish in a bowl
Getty Images/iStockphoto

Ragu od teletine

Ragu od purećeg zabatka

Zagreb, 230817.
U bistrou Salsa na Tresnjevci svakodnevno se za rucak nude 4 jela. Meni se mijenja prema ponudi s trznica i prema sezoni namirnica.
Kuhari i konobari jelu po zelji sto zele jesti od ponudjenih jela. Jelo koje su izabrali za danas je njihova domaca tjestenina s otkostenim purecim zabatakom uz domaci pesto.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek

Ragu od janjetine s majčinom dušicom

Chinese beef stew with spicy sauce in pan
Getty Images/iStockphoto

Ragu od hobotnice, liganja i sipe sa slanutkom

Bol na Bracu, 260615.
Trudna teca, gastro dogadjaj u sklopu festivala kultuure Imena.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. prosinac 2024 07:01