![23172127](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2021/12/28/k_23172127_640.jpg)
Ako imate ostataka mesa ili povrća od ručka, slobodno ih iskoristite. Mi se se ovoga puta odlučili za pripremu ražnjića, bruschetta i ultimativne plate koja vrišti raskoš i bogatstvo!
Bruschette trebaju odisati bojama, a ove naše čine upravo to!
Na ražnjiće smo naboli slatko grožđe, dimljenu slaninu i cheddar. Spojili smo kruške s pršutom i sirom s plemenitom plijesni. Vole se i kuhani tortelini, sušene rajčice i pesto od bosiljka. Zapekli smo sušene marelice i dimljenu slaninu. Na predzadnji smo naboli jabuku, ukiseljenu ciklu i brie sir, a na posljednji cherry rajčice, mozzarellu, bosiljak i masline.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/12/11/12/2_2.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....