KAKAV SPOJ

Od jaja, slanine, krumpira i luka ovog vikenda za doručak napravite njemački Bauernomelette

 Berislava Picek/Cropix
Za omlet na njemački trebat će vam još i maslac, jaja i sol, a jednom kada ga probate, zasigurno ćete ga poželjeti ponoviti

Trebat će vam:

slanina

luk

krumpir

maslac

jaja

mlijeko

sol

Priprema:

Slaninu i luk narežite na kockice te zajedno lagano pržite. Dodajte na listiće narezan krumpir i kockicu maslaca. Kada krumpir poprimi zlatnu boju, u tavu ulijte mješavinu jaja i mlijeka koju ste posolili prema želji. Pečeni omlet preklopite i servirajte topli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
09. travanj 2025 00:00