![35814393](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/11/29/k_35814393_640.png)
Trebat će vam:
100 g bijele čokolade
250 g mascarpone sira
250 g vrhnja za šlag (cca 36% m.m.)
Priprema:
Na pari otopite bijelu čokoladu s par kapi vrhnja za šlag kako biste je lakše otopili. Zatim maknite s vatre i pjenjačom kremasto pomiješate čokoladu s mascarponeom. Od hladnog vrhnja napravite mekši šlag, pa ga špatulom lagano umiješajte u smjesu od čokolade i mascarponea. Ohladite kremu prije nego s njom napunite tortu ili dekorirate kolač. Ukrasite s prženim i slanim bučinim sjemenkama, tostiranim listićima badema ili mljevenim makom, ovisno o kojoj se torti radi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....