
Priprema: 10 minuta • Pečenje: 10 minuta • Porcija: 2
Trebat će vam:
2 peciva
4 jaja
1 žlica maslaca
300 g pečene šunke
krem sir
sol i papar prema ukusu
Priprema:
Peciva prepolovite i donje polovice premažite krem sirom prema izboru. Prema želji dodajte salatu ili polutvrdi sir. Između peciva podijelite šunku. Zagrijte malu tavu na laganoj vatri. Kad se ugrije, dodajte maslac i otopite ga. Dodajte umućena jaja, a zatim posolite i ispecite kajganu. Žlicom stavite kajganu na vrh šunke i ravnomjerno je rasporedite na dva peciva. Dodajte malo svježe mljevenog crnog papra. Stavite gornji dio peciva na svaki sendvič. Poslužite odmah.
Naravno, ovaj sendvič možete pripremiti i s ostacima kuhanih jaja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....