
Od klasika poput špageta puttanesca, preko pikantnih arancina i ribljih tacosa s roštilja, pa sve do kremaste juhe od poriluka i rustikalnog gulaša od pijetla – na meniju je sve što treba za zanimljiv i ukusan tjedan.
PONEDJELJAK
Puttanesca se često naziva i "jelo iz ničega", no okus koji pruža daleko je od običnog. U samo 20 minuta, na tanjuru ćete imati tanjur pun mediteranskog karaktera – pikantno, aromatično i utješno.
UTORAK
Bilo da ju poslužuješ kao lagano predjelo ili glavno jelo uz komad prepečenog kruha, ova juha će vam pokazati koliko ukusna jednostavnost može biti.
SRIJEDA
Ovo jelo je odličan izbor za lagani ručak ili večeru, a može poslužiti i kao toplo predjelo na svečanijem stolu.
PEČENI BATAT PUNJEN FETA SIROM I KELJOM
ČETVRTAK
Pileća krilca idealna su za neformalne večere ili druženja uz film. Priprema je jednostavna, a rezultat su krilca s hrskavom kožicom i sočnim mesom koja nestaju s tanjura brže nego što su se ispekla.
PETAK
Ako ste u potrazi za svježim, laganim i ukusnim obrokom koji donosi dašak Meksika na tvoj tanjur – riblji tacosi su pun pogodak.
SUBOTA
Ovo jelo idealno je za sve prilike – kao toplo predjelo, glavno jelo uz salatu ili čak kao efektan zalogaj na druženjima.
ARANCINI NA PIKANTNOM UMAKU OD RAJČICE
NEDJELJA
U ovom receptu donosimo kako od jednostavnih, ali moćnih sastojaka pripremiti omiljeno jelo iz bakine kuhinje.
Komentari
0