Probaj ovo

Ovo je najhrskaviji sendvič s tunom i jajima koji smo kušali, evo kako ga napraviti

 Bhofack2/Getty Images
Ako sendviči nisu vaš prvi izbor, možda biste ovom trebali dati priliku da iskusite kako i jednostavno jelo može biti slasno

Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme pečenja: 15 minuta
Broj porcija: 2 osobe

NAJHRSKAVIJI SENDVIČ S TUNOM I JAJIMA
Trebat će vam:
1 konzerva tune
4 kriške kruha
2 kuhana jaja
2 mlada luka
2 veća kisela krastavca
1 žličica majoneze
1 žličica grčkog jogurta
4 kriške topivog sira
sol i papar
maslac

Priprema:
U posudi pomiješajte konzervu tune, sitno sjeckani mladi luk i krastavce, grčki jogurt, majonezu, sol i papar. Kuhana jaja naribajte i također ih dodajte smjesi. Kruh narežite na kriške i svaku s obje strane premažite maslacem. Napravite dva sendviča s punjenjem od tune i dodajte sir pa ih preklopite. Tavu zagrijte pa dodajte sendvič i pecite sa svake strane dok ne dobije lijepu, zlatnu boju i postane hrskav. Poslužite odmah, dok se otopljeni sir još rasteže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
28. travanj 2025 08:19