
Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme pečenja: 15 minuta
Broj porcija: 2 osobe
NAJHRSKAVIJI SENDVIČ S TUNOM I JAJIMA
Trebat će vam:
1 konzerva tune
4 kriške kruha
2 kuhana jaja
2 mlada luka
2 veća kisela krastavca
1 žličica majoneze
1 žličica grčkog jogurta
4 kriške topivog sira
sol i papar
maslac
Priprema:
U posudi pomiješajte konzervu tune, sitno sjeckani mladi luk i krastavce, grčki jogurt, majonezu, sol i papar. Kuhana jaja naribajte i također ih dodajte smjesi. Kruh narežite na kriške i svaku s obje strane premažite maslacem. Napravite dva sendviča s punjenjem od tune i dodajte sir pa ih preklopite. Tavu zagrijte pa dodajte sendvič i pecite sa svake strane dok ne dobije lijepu, zlatnu boju i postane hrskav. Poslužite odmah, dok se otopljeni sir još rasteže.
Komentari
0