RIBLJA PAŠTETA

Ovo morate probati: Od dimljene ribe, luka i jaja do slasnog ruskog specijaliteta

 Berislava Picek/Cropix/
Osim što se priprema u nevjerojatnih pet minuta, ruska riblja pašteta istom bi brzinom s tanjura mogla i nestati

Trebat će vam:

400 g dimljene ribe (losos, skuša, haringa, papaline)
1 luk
papar, sol
3 žlice majoneze
2 tvrdo kuhana jaja
kopar, papar, senf po želji

Priprema:

Očistite i usitnite luk. U luk dodajte dimljenu ribu, naribana jaja, majonezu te miksajte 5 - 7 sekundi. Nakon toga namaz je gotov. Poslužite ga uz tost ili ruski borodinski kruh.

image
Berislava Picek/Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
02. travanj 2025 12:57