TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo brzo i jednostavno, radimo kremastu piletinu, pohani sir i tortilje

 Deposit Photos
Sastavili smo još jedan tjedni meni, a ovog puta fokusirali smo se na brza i jednostavna jela za svaki dan

Predblagdanski dani najčešće sa sobom donose i užurbanost pa smo tako na ovotjedni meni odlučili uvrstiti jednostavna, brza, ali i ukusna jela za pripremu kojih vam neće trebati više od 20 minuta. Ponedjeljak započinjemo slasnim tortiljama od ostataka u koje, po želji, možete ubaciti i tunu, u utorak radimo hrskave prokulice sa slaninom, a u srijedu kremastu piletinu. U četvrtak je na redu slasni klasik pa tako pripremamo pohani sir s krumpirićima iz pećnice, a zatim nastavljamo nešto laganije i radimo salatu od hobotnice sa slanutkom. Vikend smo rezervirali za jednostavnu tjesteninu s limunom i graškom i jednu pravu domaću pileću juhu uz koju kuhamo i umak od kopra. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

TORTILJE S OSTACIMA

image
George Dolgikh

UTORAK

PROKULICE SA SLANINOM

image
Deposit Photos

SRIJEDA

KREMASTA PILETINA

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

POHANI SIR S KRUMPIRIĆIMA IZ PEĆNICE

image
Deposit Photos

PETAK

SALATA OD HOBOTNICE SA SLANUTKOM

image
Ramon Grosso

SUBOTA

TJESTENINA S LIMUNOM I GRAŠKOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

PILEĆA JUHA I UMAK OD KOPRA

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 12:50