
Ovog tjedna oblačni ponedjeljak započinjemo jednostavnom ljetnom salatom s rižom, tunom i rajčicama za pripremu koje će vam trebati svega pola sata, a u utorak nastavljamo sa svinjetinom u drugačijem ruhu. Radimo je na kineski s đumbirom i poslužujemo uz jednostavnu salatu i pire od batata. U srijedu radimo brzu juhu od rajčice, a u četvrtak punimo omiljene tikvice. Umjesto klasičnog mljevenog mesa, tikvice ćemo ovog puta napuniti svježom kobasicom i povrćem pa poslužiti uz zdjelu sezonske salate. U petak se okrećemo sjajnom spoju sipe, lignji, hobotnice i slanutka i radimo ih na žlicu, subotu smo rezervirali za kuhanje šporke šalše, a u nedjelju uživamo u omiljenom klasiku - piletini s mlincima.
PONEDJELJAK
Salata s tunom i tri vrste riže
UTORAK
Ljepljiva svinjetina na kineski
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
Sipa, lignja i hobotnica na žlicu
SUBOTA
NEDJELJA
Pileći batak i zabatak s mlincima
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....