TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo tikvice na tri načina, sočne mesne okruglice i radimo omiljeni zapečeni grah

 Shaiith Nowak Jacek/
Tikvice smo odlučili spojiti s rižom i ostalim ljetnim povrćem, a radimo i brzu pitu te ih punimo mljevenom puretinom

Glavne zvijezde ovotjednog menija su omiljene nam tikvice. Upakirali smo ih u čak tri različita jela, svako u potpunosti drugačije i uzbudljivije od onog prethodnog. S tikvicom tako krećemo odmah u ponedjeljak i ubacujemo je u ljetnu rižu s ostatkom sezonskog povrća. Zatim u utorak uzimamo pauzu od i radimo sočne mesne okruglice s rižom u umaku od rajčice, tjedan nastavljamo brzim zapečenim grahom, a potom u četvrtak radimo slasne punjene tikvice. Kraj radnog tjedna rezervirali smo za morsku paštu, dok za vikend radimo slasnu pitu i teletinu s krumpirom. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

RIŽA S LJETNIM POVRĆEM

image
Deposit Photos/

UTORAK

MESNE OKRUGLICE U UMAKU OD RAJČICE

image
Deposit Photos/

SRIJEDA

ZAPEČENI GRAH

image
Shaiith Nowak Jacek/

ČETVRTAK

PUNJENE TIKVICE

image
Valeriy Muhmed/

PETAK

MORSKA PAŠTA

image
Deposit Photos/

SUBOTA

BRZA PITA S TIKVICAMA

image
Deposit Photos/

NEDJELJA

TELETINA S KRUMPIROM IZ PEĆNICE

image
Deposit Photos/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 06:57