Pečene srdele

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 20 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 kg srdele
  • rajčica
  • ružmarin

Priprema

1. korak

Srdele ispecite na roštilju – kada dobiju boju na jednoj strani, okrenite ih da se zapeku i na drugoj strani. Pečene srdele posolite krupnom soli i nasjeckanim ružmarinom te ih poslužite s narezanom rajčicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
12. travanj 2025 13:58