Pečeni komorač s parmezanom

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 45 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 lukovice komorača
  • maslinovo ulje
  • maslac
  • sol i papar
  • 120 g parmezana

Priprema

1. korak

Lukovice komorača prepolovite a zatim uzdužno narežite na rezance. Nauljite pleh, položite komora posolite i poparite te dodajte parmezana.

2. korak

Pecite dok ne omekša nekih 40 minuta na 180°C, prvo sa folijom, a zadnjih 5 minuta bez. Kad je sve gotovo stavite malo maslaca povrh jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
11. travanj 2025 16:06