PROZRAČNE SMOTANE DIVOTE

Pierogi s nadjevom od borovnica

 Getty Images/iStockphoto
Slatki pierogi!

Trebat će vam:

tijesto za pierogi
200 g borovnica
100 g šećera
2 žličice gustina

Dumplings with blueberry filling
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Borovnice i šećer zagrijte na srednjoj vatri. Dodajte gustin i ostavite smjesu sa strane da se hladi. Razvaljajte tijesto, režite oblikom krugove i stavljajte nadjev. Rubove premažite s malo bjelanjka pa ih dobro spojite prstima. Kuhajte ih u vreloj slanoj vodi dok ne isplivaju na površinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
19. travanj 2025 03:26