SAMO JOŠ ODABERITE PRILOG

Pile iz pećnice s pivom je baš dobra ideja za bogat, slastan, a ne previše kompliciran ručak

 Gmvozd/Getty Images
Uz pile u posudu za pećenje možete ubaciti mrkvu, luk i krumpir koji ste narezali na veće komade

Trebat će vam:

1 pile

300 ml piva

2 lovorova lista

sol i papar

Priprema:

Pile dobro prebrišite papirnatim ručnicima pa ga natrljajte mješavinom pive, soli, papra i ulja. Ostatak pive ulijte u posudu za pečenje. Dodajte lovorov list, sol, papar, a ubaciti možete i povrće prema želji. Ubacite sve zajedno u pećnicu i pecite na 180 stupnjeva sat vremena ili dulje, ovisno o veličini pileta. Poslužite uz povrće i drugi prilog prema želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
29. ožujak 2025 19:25