Pileći ujušak s graškom

Bean soup

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 40 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 400 g graška
  • 200 g piletine
  • 1 glavica crvene kapule
  • 1 mrkva
  • 1/2 krumpira
  • crvena paprika
  • sol

Priprema

1. korak

Luk, mrkvu i piletinu popržite na maslinovom ulju, a zatim dodajte i smrznuti grašak. pustite da omekša nekoliko minuta.

2. korak

Kuhajte na srednjoj temperaturi uz povremeno miješanje i dodavanje vode, a zatim dodajte i začine te pola krumpira narezanog na kockice. Kuhajte još kojih pola sata i dodajte vode po potrebi. Na kraju stavite malo začina i svježeg peršina po potrebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
26. ožujak 2025 03:44