UMAK ZA ROŠTILJ

Pistou umak

Odličan uz roštilj!

Trebat će vam:

2 režnja češnjaka
1 šalica svježeg lišća bosiljka
1 jušna žlica pinjola
3 jušne žlice maslinovog ulja
30 g fino ribanog parmezana

Za pistou usitnite češnjak, bosiljak i pinjole u mužaru ili kuhinjskom blenderu. Zatim dodajte maslinovo ulje i parmezan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 05:11