Popečci od oslića i kelja

 Getty Images/iStockphoto

Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 6

Sastojci

  • manja glavica kelja
  • 500g fileta oslića
  • 1 jaje
  • 4 žlice krušnih mrvica
  • sol
  • papar
  • peršinov list
  • maslinovo ili suncokretovo ulje
  • oštro brašno

Priprema

1. korak
Skuhajte kelj, ocijedite ga i usitnite. Oslić skuhajte ili ga ispecite u tavi i nakidajte na manje komadiće.

2. korak
Pomiješajte kelj i oslić s ostalim sastojcima.

3. korak
Oblikujte popečke i uvaljajte ih u oštro brašno. Pecite ih nekoliko minuta na laganoj vatri s obje strane dok lijepo ne porumene.

Svidio vam se recept?

Pogledajte još:

1. Polpete od tunjevine

2. Riblji popečci sa začinskim biljem i đumbirom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
08. travanj 2025 09:23