Portugalska juha od kelja i mrkve

Težina pripreme: lagano

Vrijeme pripreme: 60 min

Broj osoba: 2-4

Sastojci

  • 200 g kobasica
  • 1 luk
  • maslinovo ulje
  • češnjak
  • pola žličice cimeta
  • pola žličice cimeta
  • sol i papar
  • 2 mrkve
  • 200 g kelja
  • 1 l pilećeg temeljca
  • 50 dkg leće

Priprema

1. korak

Na ulju pirjajte luk dok ne omekša. Umiješajte češnjak, cimet, piment i sol. Dodajte kelj, mrkvu, papriku i temeljac pa kobasice narezane na kriške.

2. korak

Kuhajte djelomično poklopljeno, dok povrće ne postane mekano, oko 30 minuta. Prije kraja kuhanja umiješajte slanutak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 13:32