Poširana jaja

Težina pripreme: srednje

Vrijeme pripreme: 5 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 jaja
  • 4 žlice octa
  • 4 kriške kruha

Priprema

1. korak

Napunite vodom malu posudu do polovice. Pristavite na vatru pa kad prokuha dodajte ocat i promiješajte snažno kuhačom da dobijete vir.

2. korak

U vir razbijte jedno po jedno jaje. Kuhajte 2-3 minute. Pazite da ne prekuhate jer se jaja brzo skuhaju pošto nemaju ljusku. Imajte na umu da voda nije previše zakuhala jer ako je temperatura previsoka bjelanjak će se odvojiti. Poslužite na prepečenom kruhu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
13. travanj 2025 18:17