Povrtni popečci

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 1

Sastojci

  • 100 g bijele mrkve
  • 100 g žute mrkve
  • 100 g tikvica
  • 100 g krumpira
  • 50 g pastrnjaka
  • 50 g celera
  • 30 g luka
  • 10 g češnjaka
  • brašno
  • začini

Priprema

1. korak

Svo povrće krupno naribati, začiniti solju i paprom te povezati smjesu jajima i

brašnom. Napraviti oblik popečaka i lagano popržiti s obje strane. Servirati sa

žgancima od bijelog kukuruza.

Recept pripremio chef kuhinje Marko Živaljić, Restaurant Majsecov Mlin,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 13:07