![35513630](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/10/13/k_35513630_640.jpg)
Sastojci:
3 manje ljubičaste paprike sirni namaz slani inćuni iz ulja kapare crne i zelene masline bez koštica peršinov list maslinovo ulje |
![Zagreb, 170714.
Jela od raznih vrsta povrca. Punjena paprika, punjeni listovi kelja, punjene tikvice, zapecen i punjen luk i rajcica, punjena i zapecena endivija.sva jela pripremila je Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/8/31/15/povrce_punjeno1-170714.jpg)
Paprike prepolovite pa ih napunite sirnim namazom po kojemu složite slane inćune, narezane crne i zelene masline te kapare. Pospite sjeckanim peršinom i pokapajte sve maslinovim uljem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....