
Za biskvit:
150 g šećera 150 g brašna 6 jaja 100 g mljevenih oraha 1 vanilin šećer |
Krema od kestena:
1 kg kesten pirea 200 g šećera u prahu 2 vanilin šećera 150 g maslaca 50 ml ruma 100 g mljevenih oraha 500 ml vrhnja za šlag |
Glazura:
200 g čokolade 250 ml vrhnja za šlag |

Izmiksajte bjeljanjke sa polovicom šećera. Žutanjke miksajte sa ostatkom šećera i vanilinom dok se dobro ne zapjene. Dodajte brašno i orahe. Na kraju umiješajte bjeljanjke. Biskvit pecite na 180°C 20 minuta. U kesten umiješajte šećere, maslac, rum i orahe. Stavite na biskvit. Na kesten namažite izmiksani šlag i sve prelijte glazurom od čokolade.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....