
Trebat će vam:
1 kg rajčice 1 crvena paprika 0,1 l maslinova ulja 3 češnja češnjaka malo jabučnog octa pola ocijeđenog limuna 1 krastavac svježi bosiljak svježi kopar sol i papar vode po potrebi |

Priprema:
Rajčicu, papriku, luk, krastavac i češnjak narezati na komadiće i nauljiti maslinovim uljem. Pritom odstranite sjemenke. Stavite u blender te miksajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Dodajte malo jabučnog octa, po želji tabasca, cijeđeni sok pola limuna te svježe zacinsko bilje i zacčne pa sve još jednom dobro izmiksajte. Ostavite nekoliko komadića paprike i grubo nasjeckanog začinskog bilja za posluživanje. Obavezno prije poluživanja ohladite najmanje pola sata
Svidio vam se recept? Pročitajte još kako pripremiti juhu od graška i mente, juhu od mrkve i naranče i juhu od maga i kozica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....