Riblja juha

 Berislava Picek / Hanza Media

Priprema:

U procijeđenom temeljcu zakuhati rižu i dodati očišćeno riblje meso te narezano povrće. U temeljac se može dodati i cijeli oguljeni krumpir koji se također može servirati u juhi. Bit će to pravi obrok na žlicu. Na kraju obavezno pokapati s malo maslinova ulja.

Recept za riblji temeljac ćete pronaći OVDJE, a isprobajte i morski rižoto!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. travanj 2025 18:45