GOTOVO U 20 MINUTA

Riža s morskim plodovima i graškom više je nego dobra ideja za ručak usred užurbanog tjedna

 Slawomir Fajer
Sezam, soja sos, đumbir, mladi luk i češnjak bit će vam dovoljni da napravite sjajno jelo u 20 minuta

Trebat će vam:

1 manji luk

2 mlada luka

2 šake graška

300 g kozica ili morskih plodova

3 žlice soja sosa

4 režnja češnjaka

1 žlica sezama

1 manji komadić đumbira

riža

sol i papar

Priprema:

Luk nasjeckajte i pirjajte ga u dubokoj posudi na malo maslinova ulja. Dodajte ribani đumbir, na listiće nasjeckani češnjak i grašak. Dodajte i sezam i kozice, kratko pirjajte, a zatim dodajte soja sos. Rižu skuhajte posebno. Pomiješajte je s kozicama ili miksom morskih plodova i graškom te dodatno začinite po želji. Prije posluživanja po riži nasjeckajte mladi luk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
13. travanj 2025 10:15