
Trebat će vam:
1 šalica bulgura 200 g kuhanog slanutka 4 kineska patlidžana, dugi uski 150 g feta sira peršinov list listići mente 1 glavica luka malo brašna sol papar maslinovo ulje ocat |

Priprema:
Bulgur skuhati u omjeru s vodom 1:3. Kineske patlidžane narezati na kolutiće pa ispržiti na tavi. U zdjelu staviti kuhani bulgur, slanutak, patlidžane, feta sir, nasjeckani peršinov list i mentu. Posoliti, popapriti, pokapati octom i maslinovim uljem, nježno promiješati. Luk narezati na kolutove pa ih uvaljati u brašno i ispržiti ih u ulju. Pečeni luk ocijediti na kuhinjskom ubrusu. Staviti ga na vrh salate.
Isprobajte i kineske patlidžane, patlidžane sa sirom, inćunima i pestom, musaku s patlidžanima te punjene patlidžane.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....