RECEPT DOBRE HRANE

Salata od potočarke, pečenog batata i kozjeg sira

 Mario Kučera
 

• 200 g potočarke

• svježi kozji sir

• pola batata

• sol

• jabučni ocat

• maslinovo ulje

Salata od potočarke, pečenog batata i kozjeg sira
Mario Kučera

Oguliti i narezati batat na štapiće pa ga ispeći na tavi s obje strane. Potočarku oprati, staviti u zdjelu, posoliti i začiniti solju, octom i maslinovim uljem. Nježno promiješati salatu rukama pa dodati pečene štapiće batata i prstima nakidan kozji sir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
15. travanj 2025 20:56