VRIJEME JE ZA RAKOVICE

Salata od rakovice

Osvježava!

Trebat će vam:

3-4 rakovice
3-4 limuna
vinski ocat
maslinovo ulje

Fazana restoran Stara Konoba
kuhar Sanel Berbic
RAKOVICE
Foto Mario Kucera

U lonac napunjen vodom dodati malo octa i 3-4 cijela limuna. Kada voda zakuha dodamo žive rakovice te kuhamo 15 do 17 min. Skuhane rakovice izvadimo iz vode, pustimo malo da se ohlade te očistimo meso iz njene ljuske. Meso ohlađeno serviramo u njenom oklopu te začinimo samo s par kapi maslinova ulja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
26. travanj 2025 03:06