Salata s kestenima i narom

 Mario Kučera

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 10 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 šaka mlade zelene salate
  • 1 šaka dragušca ili potočarke
  • 1 nar
  • 100 g pečenih kestena
  • parmezan
  • limunov sok
  • maslinovo ulje
  • sol

Priprema

1. korak

Operite salatu i dragušac. Očistite nar i izvadite mu sjemenke. Ogulite pečene kestene i ostavite ih u komadu. Napravite preljev za salatu od maslinova ulja, soli i limunova soka. U zdjelu prvo stavite salatu i dragušac, ubacite kestene i nar te sve prelijte pripremljenim dresingom. Na kraju sve pospite listićima parmezana..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
12. travanj 2025 00:40