Salata s radičem, pečenim kruškama i parmezanom

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 5 min

Broj osoba: 1

Sastojci

  • 1 zdjelica goriškog radiča
  • 1 tvrđa kruška
  • listići parmezana
  • sol
  • maslinovo ulje
  • aceto balsamico

Priprema

1. korak

Operite radič te ga začinite solju, acetom balsamicom i maslinovim uljem. Krušku operite, nemojte je guliti, odstranite tvrdu unutrašnjost s košticama pa je narežite na tanje, ali ne pretanke ploške.

2. korak

Ispecite ih na malo maslaca na grill tavi. Posložite pečenu krušku na radič i pospite listićima parmezana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
18. travanj 2025 22:49