GABLEC NA POSLU

Salatu od repe i graha s jednostavnim preljevom stavite u staklenku i ponesite na posao

 Berislava Picek/Cropix
Preljev stavite u manju staklenku pa ga salati dodajte tek prije samog ručka, na taj će način biti još ukusnija

Trebat će vam:

2 repe srednje veličine

1 konzerva graha

100 g salate po izboru

Za preljev:

maslinovo ulje

sol

žlica senfa

jabučni ocat

Priprema:

Salatu dobro operite te malo posušite kuhinjskim ručnikom, grah izvadite iz tekućine, repu naribajte na ribež. Sastojke za preljev stavite u manju zdjelicu i promiješajte. U staklenu teglicu ili zdjelu stavite salatu, grah i na vrh ribanu rotkvu. Sve začinite pripremljenim preljevom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
03. travanj 2025 00:51