SMRČCI!

Smrčci s jajima na oko

 Mario Kučera
Isprobani recept!

Smrčke očistiti od nečistoća. Popržiti ih na masnoći pa razbiti nekoliko jaja na oko i zapeći. Naravno, ovom jelu se može dodati i neko povrće i bilje poput vlasca, mladog češnjaka, medvjeđeg luka, poriluka, ali i drugog sezonskog povrća te naravno kobasice ili špek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
01. travanj 2025 10:38