![36092884](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/02/k_36092884_640.jpg)
Trebat će vam:
pola vezice šparoga 1 šalica graška, smrznutog, a uskoro će biti i svježeg 1 žlica pinjola 2 češnja češnjaka parmezan maslinovo ulje maslac peršinov list |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/27/11/114503-146866-shutterstock_260658392.jpeg)
Priprema:
Na mješavinu ulja i maslaca staviti prvo donje, natrgane dijelove šparoga, podliti s malo vode pa pirjati dok ne omekšaju. Dodati potom vrhove šparoga i grašak, uliti još malo vode ili temeljca pa pirjati dok povrće ne omekša. Pred kraj ubaciti češnjak i peršinov list. Skuhane špagete dodati u tavu s povrćem, sve dobro izmiješati, posuti tostiranim pinjolima i svje- že naribanim parmezanom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....