PROLJEĆE U TANJURU

Špageti sa šparogama i graškom

Kuhamo zelenje!

Trebat će vam:

pola vezice šparoga
1 šalica graška, smrznutog, a uskoro će biti i svježeg
1 žlica pinjola
2 češnja češnjaka
parmezan
maslinovo ulje
maslac
peršinov list

Priprema:

Na mješavinu ulja i maslaca staviti prvo donje, natrgane dijelove šparoga, podliti s malo vode pa pirjati dok ne omekšaju. Dodati potom vrhove šparoga i grašak, uliti još malo vode ili temeljca pa pirjati dok povrće ne omekša. Pred kraj ubaciti češnjak i peršinov list. Skuhane špagete dodati u tavu s povrćem, sve dobro izmiješati, posuti tostiranim pinjolima i svje- že naribanim parmezanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
12. travanj 2025 18:36