PROLJEĆE U TANJURU

Špinat s jajima, sirom i ljutom papričicom

Kuhamo zelenje!

Trebat će vam:

4 jaja na oko
dvije šake špinata
3 mlada luka
1 svježa ljuta papričica
sir tipa grabancijaš ili feta
sol
papar
maslac
maslinovo ulje

Priprema:

Na mješavini maslinova ulja i maslaca propirjajte mladi luk pa mu dodajte špinat koji će za manje od minute uvenuti. Malo posolite. Tad na špinat razbijte jaja, a kada se ispeku, posolite, popaprite, natrgajte sir i pospite nasjeckanom ljutom papričicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
29. travanj 2025 17:25