
Šunku možete zamijeniti piletinom ili nekim drugim ostacima vikend pečenke, a za povrće vrijedi isto. Ja još kremastiji složenac možete ubaciti i sir, najbolje neki koji se jednostavno topi. U svakom slučaju, poigrajte se, ovo je jednostavan recept na koji nećete potrošiti ni puno vremena ni puno novca.
Trebat će vam:
4 jaja
sol
muškatni oraščić
200 grama vrhnja za kuhanje
šunka
šparoge
špinat
mladi luk
šampinjoni
ciabatta
.jpg)
Priprema:
Jaja posolite i dodajte im muškatni oraščić, vrhnje za kuhanje, nasjeckanu šunku, šparoge, mladi luk, špinat i gljive. Sve promiješajte. Smjesu prelijte preko tanko narezane ciabatte. Pecite na 200 stupnjeva 25 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....